Невил: Неприятно е да гледам как звезда се държи в съблекалнята


Н. Гавазов

Невил: Неприятно е да гледам как звезда се държи в съблекалнята

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Гари Невил заяви, че му е неприятно да вижда нападателя на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо в съблекалнята.

"Постиженията на Роналдо във футбола надминаха всичко, за което човек може да мечтае. Той ще остане в историята като един от най-добрите играчи на всички времена и винаги ще бъде такъв. Това, което се случи това лято в Манчестър Юнайтед, ще бъде забравено след 20 години. Но за мен, бившия капитан на Манчестър Юнайтед, е неприятно да гледам как звезда се държи в съблекалнята.

През последните няколко години вече имахме това с агента на Погба – не непременно със самия Пол, той не винаги бе виновен, така че говоря за неговия агент – той винаги играеше тези мачове с клуба. Не можете да оставите звезда да управлява клуба. Това не трябва да се случва.

Когато Сър Алекс Фъргюсън се отърваваше от играчи в миналото, той го правеше, защото трябваше да се избави от тези играчи. Знам, че феновете на Манчестър Юнайтед искат Роналдо да остане. Но ако иска да напусне, според мен Манчестър Юнайтед трябва да допринесе за това“, заяви Невил за Sport Bible.

  Сподели
559