Роджърс: Няма да позволим да се възползват от проблемите ни


Н. Гавазов

  Роджърс: Няма да позволим да се възползват от проблемите ни

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс заяви, че други клубове няма да могат да се възползват от финансовите затруднения на "лисиците".

Лестър все още не е направил голям трансфер това лято, а звезди на Роджърс като Каспер Шмайхел, Уесле Фофана, Юри Тилеманс, Джеймс Мадисън и Харви Барнс са свързвани с други клубове.

Само ден преди това стана известно, че Челси напредва в преговорите за Фофана, а Нюкасъл подобри офертата си за Мадисън на 50 милиона паунда.

Ситуацията на "Кинг Пауър" е такава, че Лестър няма да може да купува, освен ако не продаде някого, но Роджърс е решен да запази най-добрите си играчи.

"Разбира се, финансовото състояние на клуба не е идеално от гледна точка на това, което искаме. Но това не означава, че ще позволим да се възползват от това. Не искаме да губим най-добрите си играчи. Вие не искате да губите своите най-добрите играчи и да не привлечете никого вместо тях. Няма смисъл.

Що се отнася до Джеймс, изглежда, че той никога не е бил толкова добър през времето ми тук. Като се има предвид нивото на увереност, физическата му форма и таланта му, със сигурност ще има интерес към него. Удоволствие е да работя с него. Обожавам го и бях свидетел как той израсна от младо момче в 25-годишен баща, променяйки живота и футбола си. Той е наистина важен за нас. Никога не бих искал да го продам", заяви Роджърс.

  Сподели
356