Ван дер Сар: Искам да завърша кариерата си красиво


Н. Гавазов

Ван дер Сар: Искам да завърша кариерата си красиво

В навечерието на първата среща от полуфиналите на Шампионската лига срещу Шалке 04, вратарят на Манчестър Юнайтед Едвин ван дер Сар заяви, че ще се опита да завърши своята невероятна спортна кариера по най-добрия начин. Както е известно, холандският страж на „червените дяволи" има шанса да спечели своята трета титла в най-престижния европейски клубен турнир. Първият си трофей легендарният вратар спечели през далечната 1995 година с Аякс, а след това през 2008 година и с фланелката на Манчестър Юнайтед.

Преди своя седми полуфинал в Шампионската лига, Ван дер Сар отново е скромен, но не пропусна да изрази надеждата си, че неговия отбор ще се представи успешно в края на сезона.

„Не зная, но аз просто получавам удоволствие от играта. Винаги е приятно да играеш в отбор, който побеждава и на нас в последно време това се отдава постоянно. Надявам се, че няма да се отклоним от избрания курс и в последните си срещи, които ни очакват в края на сезона. До този момент кариерата ми е била напълно удовлетворителна, а сега искам да я завърша и красиво", цитира официалният сайт на УЕФА думите на Ван дер Сар.

 

  Сподели
75