Челси отново поглежда към Бейл


Н. Гавазов

Челси отново поглежда към Бейл

Челси е готов да отправи през лятото оферта в размер на 40 милиона паунда за крилото на Тотнъм Гарет Бейл, съобщава в днешния си брой сензационната новина The Mirror. Както е известно, националът на Уелс спечели приза за Играч на годината, което е признание за добрия му сезон на „Уайт Харт Лейн" и ръководството на „сините" смята, че Бейл ще помогне на тима да стане по-конкурентен на европейската сцена.

Крилото подписа нов дългосрочен договор с „шпорите" през миналия месец, но след снощната победа на Манчестър Сити над Блекбърн с 1:0, шансовете на Тотнъм да играе в Шампионската лига от следващия сезон значително намаляха и от това са готови да се възползват от „Стамфорд Бридж".

Както е известно, играчът на няколко пъти заяви желанието си да играе и през следващия сезон в най-престижния европейски клубен турнир и от Челси не крият, че биха могли да му осигурят тази възможност, след като Анчелоти търси добър футболист на фланга. Според италианският специалист, Бейл е идеалният вариант за това и отсега е очевидно, че след края на сезона ни очаква горещо трансферно лято.

 

  Сподели
183