Чилуел е уверен, че Челси ще се бори за титлата


Н. Гавазов

Чилуел е уверен, че Челси ще се бори за титлата

Защитникът на Челси Бен Чилуел е уверен, че "сините" ще успеят да поведат битката за титлата през новия сезон на Висшата лига.

Челси завърши последната си кампания на 19 точки зад носителя на титлата Манчестър Сити. Въпреки че "сините" все още не са направили трансфери през този прозорец, Чилуел е убеден, че Томас Тухел ще поведе отбора към най-високите цели.

"Ние, играчите, имаме доверие в нашия мениджър. Знаем, че не можем да имаме по-добър мениджър.

Това не са само думи – той наистина е невероятен. Мисля, че има голямо доверие от наша страна. И сега, след като тази несигурност (със собственика на клуба) е премахната, трябва да се съсредоточим върху работата и постигането на стабилни резултати.

Имаме всичко необходимо за следващия сезон. Просто трябва да работим заедно, за да го направим възможно. Ливърпул и Сити задаваха стандарта през последните пет години. Всеки друг отбор се стреми към летвата, която си е поставил.

Като играч на Челси смятам, че сме по-близо от другите. На моменти през миналия сезон показахме, че можем да се конкурираме с тях, но нямахме достатъчно стабилност за цялото разстояние.

Ние като играчи и персонал искаме да се борим за титлата и говорим за това. Имаме таланта и го показахме в Шампионска лига и в началото на миналия сезон. Победихме Ювентус с 4:0 в Шампионска лига. Ние просто се нуждаем от стабилност", заяви Чилуел.

  Сподели
528