Фаулър за Салах: Той ще счупи рекорда ми


Н. Гавазов

 Фаулър за Салах: Той ще счупи рекорда ми

Бившият играч на Ливърпул Роби Фаулър сподели мнението си за удължаването на договора на нападателя Мохамед Салах с мърсисайдци.

"Ливърпул може щастливо да играе със Салах още три години, но това означава, че ще се сбогувам със статута си на голмайстор на клуба в историята на Висшата лига. Не казвам, че съм се молил той да напусне Ливърпул през лятото. Разбира се, че съм му фен. Радвам се, че Мо остава и знам, че не го е грижа за рекорда ми".

Знаете, че аз не смятам играчите за легенди на който и да е клуб, освен ако не покажат истинска отдаденост към клуба. Може да съм сред малкото, но винаги отхвърлям идеята, че Луис Суарес и Фернандо Торес са легенди на Ливърпул. Никой от тях не се задържа дълго в клуба. И двамата опетниха наследството си, като напуснаха отбора и изглеждаха отчаяни да напуснат Ливърпул. Винаги съм смятал, че Салах е в опасност да направи същото, предвид проточилите се преговори и проблемите с агента. Но всичко се оказа грешно. Той искаше да остане. Вероятно за да счупи рекордите ми", заяви Фаулър.

  Сподели
386