Реднап: Сити фаворит за 4 място


И. Ангелов

Реднап: Сити фаворит за 4 място

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че според него Манчестър Сити имат по-големи шансове да завършат четвърти във Висшата лига. Реднап похвали своите футболисти, след като удържаха Арсенал на Венгер, върнаха се в мача и стигнаха до равенство. Според него те дори са могли да победят именития съперник, но малшансът ги е сполетял.

Хари Реднап признава, че ще е много трудно отново да се пребори за място в Шампионска лига, след като тимът му направи страхотен дебют. 

Тотнъм опусна шанса да се изравни по точки с Манчестър Сити, като завърши 3:3 с Арсенал. Сега Реднап твърди, че момчетата на Манчини имат по-голям шанс за място в Европа.

"Те са фаворити сега, а и такива бяха и в началото на сезона, след като изхарчиха над 150 милиона за нови играчи през лятото. Но аз не мога да искам повече, отколкото показахме снощи от моите момчета."

"Беше фантастичен мач, един от най-добрите според мен. Двата тима искаха победата, нужна им беше само победа. Но сезонът продължава и има за какво още да се борим."

  Сподели
178