Челси хвърли око на Рабио


Н. Гавазов

 Челси хвърли око на Рабио

Челси проявява интерес към халфа на Ювентус Адриен Рабио. Договорът на французина изтича след година и това заинтересува лондончани.

Напомняме, че Рабио и Тухел работиха заедно в Пари Сен Жермен и специалистът добре познава качествата на този футболист. Според Tuttopsort,  германецът лично е провел разговор с халфа, за да разбере какви са плановете му и дали би бил склонен да поеме в посока Челси.

Така евентуален трансфер на Рабио на "Стамфорд Бридж" изглежда напълно реален. Още повече, че Ювентус е склонен да го пусне срещу сравнително ниска сума от 15 милиона евро.

Проблем за "сините" ще стане, ако и други клубове започнат да наддават за французина. По-рано се появиха информации, че Манчестър Юнайтед и Нюкасъл се интересуват от Адриен. За "червените дяволи" той е алтернативна опция при провал на трансфера на Френки де Йонг, а за мениджъра на Нюкасъл Еди Хау е начин да вдигне нивото на тима.

Рабио пристигна в Ювентус  от ПСЖ със свободен трансфер през 2019 година. Той обаче не успя да разкрие пълния си потенциал в тима, като до момента има 129 мача, 6 гола и 6 асистенции за торинци.

  Сподели
419