В Ливърпул се примириха за Салах


Н. Гавазов

 В Ливърпул се примириха за Салах

Ливърпул психически се е примирил с факта, че нападателят Мохамед Салах ще напусне клуба с безплатен трансфер следващото лято.

Припомняме, че Салах потвърди в навечерието на финала на Шампионска лига срещу Реал Мадрид миналия месец, че следващият сезон, последният му по настоящия договор, ще се проведе в Ливърпул.

В същото време преговорите между клуба и играча за разширяване на сътрудничеството са в безизходица от няколко месеца. Мохамед не се съгласява на оферта за нова сделка с двойно увеличение на заплатата - до 400 000 паунда на седмица.

Според Daily Mirror, в Ливърпул смятат, че са направили всичко възможно, за да запазят Салах. "Червените" не са готови да надплащат и да нарушат структурата на заплатите си, за да остане 30-годишният египтянин.

Така всичко върви към това, че Салах ще напусне Ливърпул следващото лято, но на "Анфийлд" не се притесняват от представянето на Мохамед през новия сезон - бившият играч на Рома показа, че е професионалист от най-високо ниво, а несигурността с бъдещето не трябва да му влияе.

  Сподели
1012