Анелоти: Торес ще вкара до края на сезона


И. Ангелов

Анелоти: Торес ще вкара до края на сезона

Според босът на Челси Карло Анчелоти Фернандо Торес ще вкара до края на сезона. Треньорът на "сините" настоява, че рекордната покупка за клуба ще намери скоро мрежата, и то навреме - преди края на сезона. Освен това стана ясно, че нападателят на Челси не провежда специални тренировки, за да излезе от дупката, в която е попаднал с лошата си форма, що се отнася до голове.

"Той ще вкара," каза Анчелоти пред репортери.

"Той може да вкара, ако играе."

Въпреки тези думи босът не даде да се разбере дали испанецът ще започне двубоя с Бирмингам в сряда. Последното си появяване в мач бе за 8 минути след смяна на Дидие Дрогба, който се представя отлично.

"Трудно ще сменя някой от тези футболисти, които излязоха срещу Уест Бром. Всички се представиха много добре."

Двукратният носител на Шампионска лига Анчелоти сподели, че и не правят нищо различно от нормалните тренировки с Фернандо Торес, като се надява нападателят да намери формата си.

"Работим с него както работим с всички нападатели," каза мениджърът. "Има упражнения за голове - удари, центрирания - нищо различно от нормалното.

"Мисля, че той иска да вкарва и е недоволен този сезон. Искам да виждам футболистите си весели и със самочувствие винаги."

  Сподели
179