Саул се завърна в Атлетико


Н. Гавазов

 Саул се завърна в Атлетико

Полузащитникът на Атлетико Мадрид Саул Нигес, който игра под наем за Челси миналия сезон, се завърна в испанския отбор. Това съобщиха от пресслужбата на английския клуб.

27-годишният испанец ще се завърне в Атлетико Мадрид заради изтичането на договора за наем. Договорът на Саул с мадридския клуб е до 30 юни 2026 г. Шефовете на "сините" решиха да не активират опцията за покупката на Саул за 36 милиона евро от Атлетико Мадрид.

Саул отбеляза един гол в 25 мача за лондонския отбор. Transfermarkt оценява пазарната стойност на полузащитника на 35 милиона евро.

"Здравейте, сини. Пиша това, за да се сбогувам с вас. Бих искал да споделя как се почувствах по време на това приключение. Началото никак не бе добро за мен. След като прекарах толкова много време вкъщи, не бе лесно да променя всичко.

Малко по малко нещата се оправиха. Всичко, което се случва в живота е урок и ти помага да станеш по-добър и аз така гледам на това приключение. Бих искал да благодаря на клуба, че създаде всички условия, за да се чувствам в вкъщи. Благодаря на всеки служител на клуба", написа Саул в акаунта си в Туитър.

  Сподели
269