Анчелоти: Няма проблем, ако ме уволнят


И. Ангелов

Анчелоти: Няма проблем, ако ме уволнят

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти "няма проблем" с това да бъде уволнен. Италианецът настоява, че не е време да се разглежда в детайли неговият престой на "Стамфорд Бридж", затова остава концентриран над предстоящия мач с Уест Бром, с който ще опита да измие срама от Шампионска лига.

Босът на Челси заяви, че не е проблемно, ако Роман Абрамович реши да обсъди бъдещето му начело на тима. След разоароващ сезон, след който най-вероятно няма да има нито един спечелен трофей, Анчелоти и неговото бъдеще стават все по-дискутирана тема. Връхната точка на напрежението бе елиминацията от Шампионска лига след загуба от Манчестър Юнайтед във вторник. 

Когато беше запитан дали ще запази мястото си и догодина, Анчелоти отговори: "Не знам това, няма значение, днес не знам, но в края на сезона от клуба ще решат дали искат промяна. Това не е проблем за мен.

"От Челси имат право да съдят работата ми, ако не са доволни може да правят промени без проблем. Мисля, че днес не е времето да говорим за това, имаме седем мача, в които да се представим на високо ниво. Лятото ще стане дума за тази тема."

 

  Сподели
268