Лампард: Това е много специална вечер


Н. Гавазов

 Лампард: Това е много специална вечер

Мениджърът на Евертън Франк Лампард сподели радостта си от оставането на отбора във Висшата лига.

След като загуби първото полувреме на домакинския мач срещу Кристъл Палас с резултат 2:0, Евертън направи обрат през второто полувреме и спечели с 3:2, което осигури на "карамелите" място в елита през следващия сезон.

Може и да не е трофей, какъвто е имало безброй пъти в кариерата на Лампард като играч, но радостта от постигането на целта впечатлява - Франк разбира колко важно е било клубът му да остане във Висшата лига.

"Това е един от най-великите моменти в моята футболна кариера и живот. Имах голям късмет, имах невероятни моменти като мениджър и особено като играч на Челси. Но преодоляването на това чувство на отчаяние, свързано с борбата за оцеляване, е нещо друго.

Мислех, че може да се разплача след  последния съдийски сигнал. Мислех, че може да изскоча от тялото си. Никой не може да каже и дума за нашия празник.

Лесно е да се каже "Но не си спечелил нищо". Знаете ли, хайде да поработите в този клуб няколко месеца. Ще видите всички трудности и ще разберете какво означава за нашите хора да останат в тази лига.

Това е много специална вечер в историята на Евертън“, заяви Лампард.

  Сподели
511