Карагър: Салах рискува да повтори съдбата на Коутиньо


Н. Гавазов

Карагър: Салах рискува да повтори съдбата на Коутиньо

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър призова нападателя на "червените" Мохамед Салах да подпише нов договор и да не повтаря грешките на своите предшественици.

Както е известно, Салах все още не е подновил договора си, който изтича догодина. Говори се, че 29-годишният египтянин и Ливърпул са в спор за заплатите.

Карагър обаче предупреждава Салах, че рискува да повтори тъжната съдба на Филипе Коутиньо и Жоржиньо Вийналдум, ако преследва парите.

"Естествено, отчаяно искам Мо Салах да подпише нов договор и мисля, че той трябва да подпише такъв.

Юрген Клоп превръща добрите играчи в страхотни играчи и Мо Салах е един от тях. Той вече бе много добър играч, а сега е суперзвезда.

Джини Вайналдум е един от тях. Коутиньо е един от тях. Също и Емре Джан, въпреки че не успя да достигне това ниво.

Може би тези трима играчи са усетили, че Ливърпул им дължи повече по отношение на заплатите. Те напуснаха и никога не бе същото за тях. Мисля, че това е урок за Мо Салах за бъдещето.

Не искам да го омаловажавам, но тук всичко го устройва. Висшата лига го устройва, Юрген Клоп го устройва, клубът го устройва. И тук той стана суперзвезда, а не някъде другаде.

Може би той може да го направи някъде другаде, но мисля, че трябва да си спомни тези двама или трима играчи, които напуснаха Ливърпул, мислейки, че тревата е по-зелена някъде по отношение на заплатите“, заяви Карагър.

  Сподели
867