Мърсън обвинява Лампард за напускането на Рюдигер


Н. Гавазов

   Мърсън обвинява Лампард за напускането на Рюдигер

Експертът на Sky Sports Пол Мърсън обвини бившия мениджър на "сините" Франк Лампард за напускането на Антонио Рюдигер от Челси.

Рюдигер изигра ключова роля през последния сезон и половина, но Лампард, предшественикът на Томас Тухел, изобщо не вярваше на Антонио.

Сега Рюдигер напуска Челси с безплатен трансфер за Реал Мадрид, а Мърсън е убеден, че Антонио отдавна е решил да напусне лондонския клуб.

"Напускането на Антонио Рюдигер в посока Реал Мадрид ще разбие сърцето на Челси, но за него всичко бе решено преди 18 месеца заради отношението на Франк Лампард.

Лампард го изхвърли напълно от отбора и мисля, че Рюдигер бе под влияние на това дълго време. Ето защо той реши да не подписва нов договор.

Преди няколко години не можеше да кажеш "не“ на Реал Мадрид и Барселона, когато те поканиха. Вече не виждам това. Челси е толкова добър, колкото Реал Мадрид и четвъртфиналите на Шампионска лига го показаха. "Сините“ имаха лоши 45 минути, но иначе превъзхождаха този Реал.

И сега Челси пуска безплатно защитник на стойност 70-80 милиона британски лири. Те ще бъдат принудени да привлекат някой за 70 милиона паунда, а този играч не е толкова добър като Рюдигер", заяви Мърсън.

  Сподели
639