Артета: Провалихме се


Н. Гавазов

 Артета: Провалихме се

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че неговият тим е провалил мача срещу Нюкасъл.

Арсенал претърпя загуба с 2:0 на "Сейнт Джеймсис Парк" в понеделник вечерта, пропилявайки преднината си в борбата за четвъртото място във Висшата лига.

Артета трудно се примирява с такъв гръмък провал, който вероятно ще сложи край на надеждите на "артилеристите" да се класират за Шампионска лига.

"Това бе наистина трудно за преглъщане. Нюкасъл спечели комфортно и те го заслужаваха. Бяха много по-добри от нас от първата минута до последната. Играта ни не бе добра.

Те бяха по-добри във всяко отношение. Не се справяхме добре с топката. Много неща се случиха тази вечер, трябваше да направим смени поради контузии, но това не е извинение. Нюкасъл заслужаваше да спечели мача.

Изключително съм разочарован. Нюкасъл бе 10 пъти по-добър от нас и напълно заслужено победи. Този мач изобщо не е на нивото на Шампионска лига, където искаме да отидем.

Ако погледнете нашия отбор в момента, има много въпроси на много позиции поради контузии и наказания. Но това не е извинение. Днес се провалихме", заяви Артета.

  Сподели
788