Карагър: Холанд не гарантира титла за Ман Сити


Н. Гавазов

  Карагър: Холанд не гарантира титла за Ман Сити

Експертът от Sky Sports Джейми Карагър заяви, че нападателят Ерлинг Холанд няма да гарантира успех на Манчестър Сити.

Тази седмица Сити обяви покупката на Холанд от Борусия Дортмунд за 51 милиона паунда. Карагър е щастлив не само за "гражданите", но и за цялата Висша лига, но Джейми има известни съмнения как норвежкият реализатор ще се впише в състава на Хосеп Гуардиола.

"Това е брилянтен трансфер – не само за Манчестър Сити, но и за Висшата лига. Мисля, че всички се чудим как ще се справи. Има усещането, че той и Мбапе са следващите две суперзвезди, които ще надминат Меси и Роналдо. Просто се радваш, че идва във Висшата лига.

По-често тези играчи отиват в Реал Мадрид или Барселона, но сега можете да почувствате, че Висшата лига е най-силната лига. Видяхте колко добре се справят нашите клубове в Шампионска лига.

Той ще вкарва голове, за това го привличат. Разбира се, че ще го направи, но това не гарантира, че Сити ще спечели нещо. Те ще трябва да го интегрират в своя отбор. Това означава, че Сити ще пожертва един креативен играч който им помага да държат топката.

Има много въпроси, включително и моят. Ще анализираме играта му в Сити и ще видим как се вписва в отбора. Преди няколко години те имаха нападател от световна класа в Серхио Агуеро, а сега имат още един", заяви Карагър.

  Сподели
571