Магуайър може да стане цел за Челси


Н. Гавазов

 Магуайър може да стане цел за Челси

Британският коментатор Ричард Кийс съобщи, че капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър може да бъде трансферна цел за Челси.

Този сезон има големи претенции към защитните действия на Магуайър и неговите лидерски качества. Има слухове, че Хари е застрашен да не получи място в плановете на новия мениджър на Юнайтед Ерик Тен Хаг.

Ако "червените дяволи" внезапно изоставят Магуайър, това може да помогне на Челси, който се сбогува с Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен в края на този сезон.

При новия собственик Тод Боели Челси иска да създаде гръбнак от английски играчи, твърди Кийс, позовавайки се на свои източници. Освен че гледат към най-скъпия защитник в света, на радара на "сините" са и халфът на Уест Хем Деклан Райс и нападателят на Тотнъм Хари Кейн.

"Тук има нещо интересно. Това, което казвам, ще бъде възприето с обичайния скептицизъм, но колко пъти сме били доказано прави в този блог?

Продължавам да чувам, че Челси иска отново да изгради гръбнак от английски играчи в своя отбор. Новите собственици искат да си направят име и това може да е правилната възможност.

Те се нуждаят от централен защитник. Хари Магуайър? Колко би струвал той? 40-50 милиона британски лири? Почти съм сигурен, че той ще се радва да започне отначало и на чисто", пише Кийс в блога си.

  Сподели
852