Райс: Много ме тормозят за трансфера


И. Ангелов

Райс: Много ме тормозят за трансфера

Полузащитникът на Уест Хем Юнайтед Деклан Райс сподели, че често е дразнен в социалните медии от привърженици и от колегите си в отбора заради идния трансферен прозорец и потенциалният му трансфер. Англичанинът се свързва с Манчестър Юнайтед и преход, който може да задмине сумата от 100 милиона лири, докато се появиха обаче и слухове, че Ралф Рангник е намерил алтернативи за позицията на много по-ниска цена.

"Аз имах два или три топ сезона с Уест Хем и топ клубовете винаги наблюдават. Това не е само за мен, те гледат всички играчи," започна Райс пред Sky Sports.

"Аз мисля, че е важно това да не ти влияе. Имахме добър сезон с Уест Хем и изиграхме някои големи мачове, като концентрацията ми винаги е била над това. Ако мислех за друго и се разсейвах това щеше да е нечестно спрямо отбора и мениджъра.

"Аз не мога да спра спекулациите и цифрите, които се подхвърлят. Постоянно ме тормозят с това в социалните мрежи, но няма какво да направя. Мога само да помогна като изляза на терена и играя възможно най-добре. Колегите ми постоянно се шегуват с мен. Лудост е това, което се говори, честно казано. Аз просто гледам да блокирам всичко и да играя футбол по най-добрия начин, по който мога".

  Сподели
747