Тен Хаг е готов да лиши Магуайър от лентата


Н. Гавазов

Тен Хаг е готов да лиши Магуайър от лентата

Защитникът Хари Магуайър е изложен на риск да загуби капитанската лента и място в стартовия състав на Манчестър Юнайтед през следващия сезон.

Магуайър остава най-скъпият защитник в света, след като се присъедини към Юнайтед от Лестър за £80 милиона през 2019 г., но Хари не успя да издържи този статус през този сезон.

Редовно се повдигат твърдения за представянето и лидерските качества на Магуайър, а Manchester Evening News твърди, че Ерик Тен Хаг, който се готви да стъпи на треньорския пост на "червените дяволи", обмисля да назначи друг капитан.

Тен Хаг планира да замени Магуайър не само като капитан - Ерик обмисля да привлече на "Олд Трафорд" Антонио Рюдигер, чийто договор с Челси изтича в края на сезона.

Според изданието Юнайтед вече е провел предварителни разговори с представители на Рюдигер, който обаче предпочита да продължи кариерата си в клуб от Шампионска лига.

Пристигането на Рюдигер дори може да постави под въпрос бъдещето на Магуайър в Манчестър, но сегашната форма на Хари, разходите и заплатата му правят продажбата на 29-годишния англичанин почти нереалистична.

  Сподели
683