Рангник обясни как Ман Юнайтед ще настигне Ливърпул


Н. Гавазов

 Рангник обясни как Ман Юнайтед ще настигне Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че клубът му трябва да изчисти трансферната си политика, ако иска да достигне нивото на Ливърпул.

Юнайтед се отправя към "Анфийлд", за да изиграе отложения мач от Висшата лига тук във вторник вечерта, на 19 точки зад Ливърпул. В същото време "червените дяволи" вече загубиха шансовете си за трофеи през този сезон.

За последно Юнайтед спечели трофей през 2017 г. и спечели титлата през 2013 г., но Рангник вярва, че няма да отнеме много време, ако клубът има ясен план да достигне върха.

"Говорихме много за Ливърпул и колко време им отне. Ако знаеш какво търсиш, два-три прозореца са достатъчни. Ако не, значи търсиш игла в купа сено.

Ако знаете какъв футбол искате да играете и какъв профил на играчите ви трябват на всяка позиция, тогава всичко е да ги намерите и да ги убедите да дойдат. На Юрген Клоп и Ливърпул бяха необходими два трансферни прозореца, за да направят това.

Но дори през следващите трансферни прозорци те са имали много, много добри трансфери. Това е целият смисъл. Вие не го познавате, винаги ще бъде трудно", заяви Рангник.

  Сподели
634