Паркър: Рашфорд ще бъде продаден евтино


Н. Гавазов

 Паркър: Рашфорд ще бъде продаден евтино

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Пол Паркър е уверен, че "червените дяволи" няма да могат да продадат изгодно нападателя Маркус Рашфорд.

Този сезон не се развива добре за 24-годишния Рашфорд, който отбеляза само пет гола в 26 мача за Юнайтед във всички турнири.

В пресата се носят слухове, че Маркус може да напусне "Олд Трафорд" следващото лято, но Паркър не смята, че продажбата на играча, чийто договор изтича през 2024 г., ще спечели много пари за "червените дяволи".

"Ако Маркус Рашфорд бъде продаден, той ще бъде продаден евтино. В този момент е невъзможно да се вдигне цената за него, защото играта му не е добра. Хората ще кажат: "Ние ще го вземем, но не знаем какво получаваме, така че защо да плащаме повече пари?.

Когато сезонът свърши, той ще трябва да обсъди с новия мениджър какво иска от него. Ако не е подходящ за Манчестър Юнайтед, значи не е подходящ за никого (от големите отбори). Няма да е интересен за тях, дори от гледна точка на PR, честно казано.

Видях го наскоро и той е много, много лош. Ако погледнете развитието на кариерата му, сега той трябва да е основен играч за Англия. Но дори не е повикан и с право, защото не играе достатъчно добре за Англия", заяви Паркър.

  Сподели
626