Кейн е цел номер едно за Ман Юнайтед


Н. Гавазов

  Кейн е цел номер едно за Ман Юнайтед

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн година по-късно все още можеше да дойде в Манчестър, но този път в Юнайтед.

Манчестър Сити направи няколко оферти за Кейн миналото лято, но президентът на Тотнъм Даниел Леви блокира напускането на Хари, който изпадна в депресия и не успя да започне сезона по най-добрия начин.

Сега 28-годишният Кейн се завърна към обичайното си високо ниво, като отбеляза седем гола и даде три асистенции в последните си седем мача във Висшата лига, поставяйки "шпорите" в надпреварата за място в четворката.

Според The ​​Athletic, сега Кейн е цел номер едно на Юнайтед, тъй като те търсят нападател от най-високо ниво.

Нуждата на "дяволите" от голмайстор е очевидна. Маркус Рашфорд преминава през най-лошия период в кариерата си, Мейсън Гринууд е изправен пред затвор, Антъни Марсиал е под наем, а 37-годишният Кристиано Роналдо се свързва с напускане на клуба в края на сезона.

Според изданието бившият вицепрезидент на Юнайтед Ед Удуърд е проявил интерес към Кейн миналото лято, но не е пожелал да организира търг със Сити.

В същото време Тотнъм вече започна да се подготвя за напускането на Хари. Суперагентът Жорже Мендеш  от името на "шпорите" проучва варианти са подписване с Тами Ейбрахам от Рома и Дарвин Нунеш от Бенфика.

  Сподели
872