Мърсън очаква, че Ман Сити ще стане шампион


Н. Гавазов

 Мърсън очаква, че Ман Сити ще стане шампион

Експертът от Sky Sports Пол Мърсън смята, че шансовете на Манчестър Сити да спечели Висшата лига все още са по-добри от тези на Ливърпул.

"Трябва да запомните, че те (Ливърпул) преследват един от най-добрите отбори в света, които все още са с една точка напред.

Отписвате Сити? Направете го на свой собствен риск.

"По същество нищо не се е променило. Ливърпул все още трябва да печели всеки мач, който играе до края на сезона. Сити все още има една точка напред и играе с Ливърпул у дома. Ако Сити спечели всеки мач, а направи равен с Ливърпул, тогава Сити ще стане шампион.

Говорим за Сити, отбор, който спечели толкова много 14 поредни мача през последните три-четири години. Сега всички аплодират, сякаш Ливърпул е спечелил лигата.

Трябва да запомните, че Сити, въпреки че направиха равенство 0:0 на "Селхърст Парк", имаше шансове, които биха продължили няколко мача.

Не изглежда, че изобщо няма да вкарат. Гледаш ги и не чувстваш, че те няма да вкарат цяла вечност.

Този отбор е способен да прави победни серии - и то лесно. Предпочитам да съм на мястото на Сити. Ливърпул все още трябва да отиде на "Етихад" и знам какво може да направи Сити. Те са страхотен отбор.

Ако Ливърпул дойде на "Етихад“ и играе както през първото полувреме с Арсенал, това ще бъде краят за тях“, заяви Мърсън.

  Сподели
560