Пестелива победа за Ливърпул (видео)


FUTBOL-TV

Пестелива победа за Ливърпул (видео)

Ливърпул записа минимална, но много важна победа с 1:0 при домакинството си на Уест Хам в среща от кръга на Премиър Лийг. Така хората на Юрген Клоп се доближиха на три точки от лидера Манчестър Сити.

Единственото попадение в мача реализира Садио Мане в 27-ата минута. Трент Александър-Арнолд центрира остро по земя в наказателното поле, където Мане изпревари Лукаш Фабиански и реализира за 1:0. Ситуацията бе разгледана с ВАР за потенциална засада на сенегалеца, но решението не бе променено.

Шест минути преди края на първото полувреме "чуковете" имаха отлична възможност да възстановят равенството, но изстрелът на Никола Влашия срещна тялото на съперник и не влетя в мрежата..

Отборът на Юрген Клоп създаде доста положения, но и допусна доста опасни ситуации пред вратата си. Луис Диас пропусна на няколко пъти, а Мануел Лансини пропиля да вкара за гостите 20-тина минути преди края.

Мърсисайдци записаха седма поредна победа в първенството и продължиха да притесняват Ман Сити, който утре играе срещу Манчестър Юнайтед.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
456