Гигс: Стистайки зъби, постигнахме тази победа


Н. Гавазов

Гигс: Стистайки зъби, постигнахме тази победа

През второто полувреме на двубоя с Уест Хем, ветеранът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс зае съвсем непривичната за себе си позиция на ляв защитник, а на „Ъптън Парк" се случи обичайната за „червените дяволи" история - след като губеха с 0:2 през първото полувреме, хората на Сър Алекс излязоха сплотени след почивката, вкараха четири гола и взеха трите точки при гостуването си в Източен Лондон.

„Ние не се предаваме никога. Независимо от резултата, ние продължаваме да гледаме напред", заяви Гигс за Sky Sports.

Коментаторите на телевизионния канал изказаха предположението, че в съблекалнята на почивката, мениджърът на отбора Сър Алекс е бил разярен и най-вероятно е устроил истински скандал на своите подчинени, но Гигс опроверга тази информация.

„Не. Той беше напълно спокоен. Не играхме лошо през първото полувреме. Просто допуснахме два глупави гола. Добре комбинирахме, но не ни стигна точност пред вратата. Трябваше да бъдем по-внимателни преди последния удар. Но всички чувствахме, че ако продължим да създаваме положения, ще вкараме задължително гол и можем да обърнем резултата", допълва уелсецът.

В крайна сметка, точно това се случи през второто полувреме - Уейн Рууни оформи хеттрик, като по този начин постигна своя гол номер 100 с екипа на Юнайтед, а Гигс успя да асистира на Ернандес, който оформи крайното 4:2 за „червените дяволи".

„Днес всички играха великолепно на терена и макар, че не всичко се получаваше, стискайки зъби постигнахме тази победа. Надявам се, че в оставащите седем мача ще продължим да правим същото", завършва Гигс.

 

  Сподели
75