Тиаго Силва: Леонардо е прав


Н. Гавазов

Тиаго Силва: Леонардо е прав

Тиаго Силва не е съгласен с твърденията, че Леонардо е предател и допълни, че това са нормални неща за човек, който иска да се развива. Както е известно, много хора в лагера на „росонерите" бяха шокирани, когато техния бивш съотборник и треньор се присъедини през декември миналата година към градския съперник Интер, а в навечерието на дербито между двата отбора, младият бразилски треньор бе обявен за предател.

Леонардо игра за Милан в продължение на 13 години, след което известно време отговаряше за търсенето на таланти, а до миналата година бе и треньор на отбора, но напусна в края на сезона, след като често бе критикуван от Берлускони за методите си на работа.

„Нямам нищо против него и мисля, че взе правилното решение да приеме офертата на Интер. Той е в началото на своята кариера и ако иска да се развива, не бива да отказва подобни предложения. Радвам се за Леонардо. В края на краищата, той не беше този, който искаше да си тръгне, а по-скоро в клуба се случиха някои неща, които не му харесаха. Няколко месеца по-късно получи оферта от Интер и не виждам поради каква причина трябваше да стои без работа", заяви Силва за Sky Italia.

 

  Сподели
80