Рангник разговарял с Роналдо и Магуайър за лентата


Н. Гавазов

Рангник разговарял с Роналдо и Магуайър за лентата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник проведе разговори с Хари Магуайър и Кристиано Роналдо за замяна на капитана на отбора до края на сезона.

И докато Рангник съобщи съвсем наскоро, че "не вижда причина" да вземе капитанската длъжност от Магуайър, Daily Mirror твърди в ексклузивна статия, че въпросът се обсъжда в клуба.

Рангник е притеснен от продължителния спад във формата на Магуайър и вярва, че най-скъпият защитник в света може да се освободи от допълнителен натиск, като предаде лентата на Роналдо през следващите месеци.

Рангник вече е говорил с двамата играчи за това и Магуайър меко казано е развълнуван. Хари се опасява, че след като загуби статута си на капитан до края на сезона, той вече няма да може да си върне лентата.

Освен това Рангник разстрои Магуайър, като помоли Роналдо да стане наставник на младежите, сякаш поставя под въпрос авторитета и лидерството на Хари.

Сега в съблекалнята на Юнайтед се засилва усещането, че Роналдо неизбежно ще замени Магуайър като капитан. Някои играчи все още подкрепят Хари, но тази подкрепа намаля значително през последните седмици.

  Сподели
654