Торес: Едва ли Фабрегас може да помогне на Барселона


Н. Гавазов

Торес: Едва ли Фабрегас може да помогне на Барселона

Фернандо Торес предупреди капитана на Арсенал Сеск Фабрегас, че всички на "Емирейтс" могат да се обърнат срещу него, ако той напусне отбора през лятото, за да премине в Барселона. Както е известно, вече втора година каталунците се опитва да привлекат в състава си полузащитника на лондончани, който е продукт на школата на "блаугранас" и очакванията са, че през лятото ще излязат с нова оферта за закупуването му, въпреки изявленията в края на миналата година, че вече нямат интерес към играча.

"От това, което съм чел до момента, ми става ясно, че Сеск е благодарен на Арсен Венгер и Арсенал за всичко. Ако той напусне обаче, нещата могат да се обърнат срещу него. Винаги, когато си тръгваш, оставаш сам. Футболът е много лицемерен в това отношение", заяви Торес.

"Масчерано направи много хубави неща за Ливърпул, но всичко това се забрави, когато той напусна, за да премине в Барселона. Не знам дали Сеск ще успее да направи Барселона по-силна - това трябва да каже Гуардиола, но ще е много трудно каталунците да станат повече от това, което са в момента. Мисля, че със сигурност той ще се справи много добре, ако премине на "Камп Ноу", но трудно ще вдигне нивото на самия клуб», допълва бившия играч на Ливърпул.

 

  Сподели
96