Джерард: Всички спечелиха от напускането на Торес


Н. Гавазов

Джерард: Всички спечелиха от напускането на Торес

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард заяви, че клуба е спечелил с напускането на Фернандо Торес и привличането на Анди Керъл и Луис Суарес. Както е известно, сделката по продажбата на испанския национал в Челси за 50 милиона паунда беше сключена в последния ден на трансферния прозорец, като в същия ден на „Анфийлд" пристигнаха Керъл от Нюкасъл и Суарес от Аякс.

Торес все още не успява да прояви себе си в Челси, докато старта на кариерата на Керъл и особено на Суарес се оказаха многообещаващи.

„Ние знаем, че Суарес е топ-играч и той вече изигра няколко добри мача. От самото начало показа характер и отлично взаимодействие с партньорите на терена. По същия начин и Фернандо започна кариерата си тук и през първата година от представянето си беше много добър. Ако трябва да избера с кого да играя - с намиращия се в добра форма Торес или с намиращите се в добра форма Суарес и Керъл, аз предпочитам втория вариант. Без никакво съмнение, ние сме разочаровани от Фернандо, който ни подведе - нас и феновете, но в крайна сметка всички спечелихме от напускането му", заяви за Sky Sports 1 Джерард.

 

  Сподели
124