Рууни не е контактувал с Евертън


Н. Гавазов

Рууни не е контактувал с Евертън

Мениджърът на Дарби Каунти Уейн Рууни съобщи, че не е контактувал за работа в Евертън.

Говори се, че "карамелите" разглеждат своя възпитаник Рууни като един от кандидатите за замяна на уволнения Рафаел Бенитес. Пресата дори съобщи, че Уейн ще проведе събеседване в мърсисайдския клуб.

Рууни обаче призовава да не се избързва - досега никой от Евертън не му е предложил работа, а Уейн е изцяло фокусиран върху работата си при "овните".

"Знам същото като всички останали. Видях спекулациите в социалните мрежи и във вестниците. Разбира се, Евертън е клуб, който подкрепях, докато растях.

Поласкан съм, че тези неща се пишат за мен, но в Евертън знаят, че за да говорят с мен, трябва първо да се свържат с моя клуб.

Всички обичат приказките, но лично аз съм фокусиран върху утрешния ден [срещу Нотингам Форест]. Предстои ни голям мач, местно дерби и трябва да му отдам уважението, което заслужава.

Евертън не се е обръщал към моето ръководство, така че няма да позволя нищо да ме отклони от работата, която върша тук. Разбирам, че трябваше да попитате, но не съм се свързал с никого от Евертън, така че нямам какво да кажа", заяви Рууни.

  Сподели
308