Рангник: Това равенство се усеща като загуба


Н. Гавазов

 Рангник: Това равенство се усеща като загуба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник призна, че равенството 2:2 срещу Астън Вила е било "като поражение".

С преднина от два гола до 77-ата минута, Юнайтед не успя да удържи победния резултат на "Вила Парк". Влезлият като резерва Филипе Коутиньо помогна на домакините да измъкнат равенството.

Този резултат разстрои Рангник, но Ралф вижда известно подобрение в представянето на своя отбор.

"Много е трудно да се намери нещо положително след тези 95 минути. Почувствах, че това бе най-добрият ни мач, откакто влязох – доминирахме в играта през първите 30 минути. Постигнахме известен напредък, но все още трябва да подобрим някои неща.

Планът бе да ги притиснем в средата на терена и през първите 30 минути го направихме много добре и контролирахме топката. Това е положителното. Но когато водиш с 2:0, трябва по-добре да се защитаваш, отколкото го направихме в последните 15 минути.

В последните 15 минути загубихме твърде много топката, не бяхме толкова компактни както преди и допуснахме два гола. Също така не бяхме достатъчно смели през 15-те минути преди полувремето. Трябваше да занесем три точки у дома, така че това равенство се чувства като поражение.

В момента съм много разстроен, но показахме, че сме направили крачка напред. Сега трябва да подобрим резултатите, но сега чувстваме, че загубихме две точки", заяви Рангник.

  Сподели
401