Скоулс: Ман Юнайтед се обърка с Рангник


Н. Гавазов

Скоулс: Ман Юнайтед се обърка с Рангник

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс вярва, че Антонио Конте остава идеалният кандидат за следващ мениджър на Червените дяволи.

Според Скоулс Юнайтед е трябвало да се обърне към Конте, преди Антонио да поеме работата в Тотнъм.

Скоулс е разочарован, че "дяволите" са наели Ралф Рангник и се надява тази грешка да бъде поправена това лято.

"Атмосферата в отбора изглежда е отровна. Изглежда, че играчите искат да избягат оттук, вместо да дойдат тук.

Има просто усещане за безпорядък, идващ от клуба - по отношение на играчи, персонал и мениджър.

Манчестър Юнайтед е най-големият и най-добрият клуб. Юнайтед трябва да има най-добрите хора във важните роли, а най-важната роля е мениджърът.

Назначихме човек, който е високо ценен в Европа, но той не е постигнал особени успехи като мениджър. И той е призован да тренира най-големия отбор в света. Не ми се побира в главата.

Манчестър Юнайтед  трябваше да назначи възможно най-добрия мениджър. Те не го направиха и намирам това за изненадващо.

Той трябва да бъде един от петте най-добри треньори в света. Тухел, Клоп, Гуардиола - няма шанс да ги получи. Но Антонио Конте? Изглеждаше идеалният момент да го поканят.

Виждате влиянието, което той оказа върху Тотнъм, чийто отбор не е толкова добър, колкото този на Юнайтед. Мисля, че Юнайтед се обърка. Но може би все пак могат да го хванат през лятото.

Вече виждате, че Конте се разочарова от играчите си. Той иска нещо друго. Мисля, че би могъл да направи нещо специално тук.

Не мисля, че ще знаем колко победители има в този отбор, докато не имаме наистина елитен мениджър от най-високо ниво“, заяви Скоулс.

  Сподели
1108