Буфон отива в Арсенал?


Н. Гавазов

Буфон отива в Арсенал?

Докато Джанлуиджи Буфон се кълне във вярност в Ювентус, според изданията на Апенините от тази вечер, Арсенал и Рома вече се намират в борба за подписа на вратаря на „бианконерите". Буфон остана верен на Старата госпожа и не напусна тима по време на Калчополи, изпадането в Серия В и настоящата криза, която може да остави бившия европейски шампион извън Европа. Неговият договор е за обновяване и всеки ден в италианските медии се появяват спекулации, които изпращат Буфон на различни места.

До момента, основен кандидат за вратаря е Рома, в които се очаква да бъдат направени големи инвестиции след закупуването на клуба в понеделник от американеца Томас ди Бенедето.

Тази вечер Sky Italia излезе с информацията, че Арсенал подготвя предложение, с което да докара световния шампион на „Емирейтс". „Артилеристите" имат толкова много проблеми с вратарския пост, че се принудиха да върнат 41-годишния Йенс Леман. Смята се, че Буфон ще даде тласък на отбора и ще увеличи надеждите за спечелване на трофеи.

 

  Сподели
100