Роналдо е недоволен, проведе спешна среща с агента си


Н. Гавазов

Роналдо е недоволен, проведе спешна среща с агента си

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е загрижен за състоянието на нещата в отбора. Португалецът е недоволен от играта на "червените дяволи" и действията на настоящия мениджър Ралф Рангник, информира The Sun.

Според източника, Роналдо е провел кризисни преговори с агента си Жорже Мендеш. Кристиано не е сигурен за бъдещето си на "Олд Трафорд" и допуска възможността да напусне Манчестър Юнайтед.

"Кристиано е много загрижен за случващото се в Юнайтед. Отборът получава много критики и той знае, че се смята за един от лидерите. Има доста проблеми, Кристиано усеща напрежение и е много напрегнат заради сегашната ситуация. Той отчаяно иска завръщането му в Манчестър Юнайтед да е успешно, но започва да осъзнава, че спечелването на трофеите с настоящия му отбор може да е загубена битка.

Жорже Мендеш дойде при него и те проведоха среща, на която разговаряха как вървят нещата, какво мислят за проблемите, как могат да бъдат решени и какви пътища съществуват за развитието на събитието. Нищо не е изключено“, заяви за The Sun източник, близък до ситуацията.

  Сподели
1186