Комоли: Продажбата на Торес подобри атмосферата в Ливърпул


Н. Гавазов

Комоли: Продажбата на Торес подобри атмосферата в Ливърпул

Спортният директорът на Ливърпул Деймиън Комоли призна, че трансферът на Фернандо Торес в Челси е било най-доброто решение за клуба. Както е известно, испанският национал остави впечатлението през по-голямата част от сезона, че е недоволен, а искането за трансфер само няколко дни преди края на трансферния прозорец раздразни в голяма степен както ръководството на клуба, така и феновете на „Анфийлд".

Комоли смята, че в момента „мърсисайдци" са в по-добро положение, отколкото с Торес и призна, че във всички облекчението е голямо от бързото адаптиране на новопристигналите.

„Ние продадохме един играч, който не искаше да бъде тук, а закупихме двама , които искат да играят за нас. Както казах и преди, когато имаш някой, който не желае да бъде част от отбора, ти започваш да търсиш хора, които искат да играят за Ливърпул и след тази сделка атмосферата веднага се промени. Това е същото, все едно небето изведнъж да се проясни и да няма облаци. Така, че нещата са положителни", заяви Комоли на страниците на официалният сайт на Ливърпул.

 

  Сподели
155