Тухел: Нямаме съмнения в предаността на Лукаку


Н. Гавазов

Тухел: Нямаме съмнения в предаността на Лукаку

Мениджърът на Челси Томас Тухел потвърди, че нападателят Ромелу Лукаку е помилван, след като се извини за скандалното си интервю.

Напомняме, че белгиецът даде няколко изявления за италианските медии, в които изрази недоволството си от тактиката на Тухел, както и изрази съжаление от прехода си в Челси.

Така се стигна до изваждане на Лукаку от заявката за мача с Ливърпул, а снощи се проведе среща и между играча с мениджъра и ръководството на клуба.

Лукаку обаче предпочете да не разваля допълнително отношенията си със "сините". 28-годишният белгиец се покая и получи разрешение да тренира с отбора преди първия полуфинален мач за Купата на Лигата.

"Радвам се, че не избързахме с решението, а направихме пауза, за да го проучим спокойно и спокойно да поговорим.

Той се извини и се върна в общата група за днешната тренировка. Имахме достатъчно време да подредим нещата и продължаваме напред.

Според мен най-важното бе да разбера и да повярвам, че не е умишлено. Той нямаше намерение да създава шум преди такъв голям мач. Нямам съмнения в предаността му. Ромелу никога не е създавал проблеми и никога не е проявявал най-малко поведение срещу отбора. Нямаме съмнения в предаността му към отбора.

Това не е толкова голяма история, колкото хората искат да бъде, но не е и толкова малка. Въпреки това е достатъчно малка, за да останем спокойни и да приемем извинението му. Продължаваме напред. Той е много наясно какво се е случило и какво той причини и той се чувства длъжен да постави нещата в ред.

Разбира се, все още имаме малко привкус. Той може да се справи - няма избор. Не можеше да очаква всички да бъдат супер щастливи на следващия ден.

Въпреки това той все още е наш играч и ние имаме основателни причини той да играе за нас и да се бори за нас. Радваме се, че той е наш играч и ще се погрижим за него", заяви Тухел.

  Сподели
809