Играчите на Ман Юнайтед все повече са недоволни от Рангник


Н. Гавазов

Играчите на Ман Юнайтед все повече са недоволни от Рангник

Недоволство назрява сред играчите на Манчестър Юнайтед с техния временен наставник Ралф Рангник.

Като наеха Рангник на мястото на уволнения Оле Гунар Солскяер, шефовете на Юнайтед се надяваха, че промяната ще позволи на отбора да се ободри и да се отърве от негатива от последните месеци.

Daily Mail обаче научи, че Ралф не е успял да разтърси отбора. Още повече, че звездите на "червените дяволи" са все по-недоволни от временния си наставник.

Твърди се, че настроението в Каригтън остава минорно и напрежението в съблекалнята остава. Трапезарията в базата е преустроена в шест четириместни кабини, а това също не допринася за подобряване на атмосферата в тима.

Играчите на Юнайтед също са недоволни, че Рангник предпочита да провежда тренировките по-късно, отколкото при предишния режим. В резултат на това играчите са свободени едва в пет вечерта и са принудени да се приберат вкъщи по тъмно.

Тези играчи, които бяха нещастни при Солскяер, затвърдиха желанието си да напуснат при Рангник. Например нападателят Антони Марсиал и вратарят Дийн Хендерсън бързат да напуснат клуба. 63-годишният германец също не успя да намери подход към Ерик Бейли, Джеси Лингард и Дони Ван де Бек.

  Сподели
3146