Тери се завърна в Челси


Н. Гавазов

Тери се завърна в Челси

Челси обяви завръщането на бившия капитан Джон Тери в клуба. Той ще работи като треньор-консултант в академията на лондончани.

"Легендата на "сините" ще работи с нашите млади играчи и треньорски щаб като част от програмата за развитие на младежите, споделяйки огромния опит, натрупан през 20-годишната си кариера и работейки като помощник-треньор в Астън Вила.

Нашият бивш капитан не само ще провежда тренировки на терена, но и ще участва в дискусии с колеги треньори, ще наставлява играчи от академията и ще поддържа диалог с родителите. Той ще започне работа на непълен работен ден в началото на следващия месец. Тази гъвкавост е от полза както за Джон, така и за академията, тъй като му позволява да продължи да развива собствените си треньорски умения наред с други ангажименти, като ги използва по най-добрия начин в нашата програма за развитие“, се казва в съобщение на уебсайта на Челси.

41-годишният Тери напусна треньорския щаб на Астън Вила през лятото. Съобщава се, че бившият защитник се интересува от свободни места в клубовете от Висшата лига и Чемпиъншип, но не е получил оферти.

  Сподели
392