Луис предупреди: Юнайтед е още малко на върха


Н. Гавазов

Луис предупреди: Юнайтед е още малко на върха

Защитникът на Челси Давид Луис предупреди своите съперници от Манчестър Юнайтед, че не им остава още дълго време да оглавяват таблицата в класирането. В неделя Луис вкара своя втори гол за клуба, а попадението му дойде в много важен момент от мача срещу Манчестър Сити, в който в крайна сметка „сините" победиха с 2:0. Благодарение на този успех Челси се изкачи на третото място в класирането и продължава да бъде заплаха за „червените дяволи".

Противопоставянето между двата отбора продължава и в Шампионската лига, където на четвъртфинал в турнира те ще премерят своите сили. Бразилецът няма да помогне на своя отбор в най-престижния европейски клубен турнир, но е уверен, че съотборниците му ще се справят успешно.

„Ние искаме да спечелим всичко, което е възможно през сегашния сезон. Ние искаме да настигнем Юнайтед в първенството и да ги победим и в Шампионската лига. Трябва да повярваме - в състояние сме да спечелим титлата. Има да се изиграят още много срещи и да се разиграят още точки. Не мога да взема участие в двубоите от Шампионската лига, но с цялото си сърце ще съм със моите колеги и радостта им ще бъде и моя, ако те елиминират Юнайтед", заяви Луис за Evening Standart.

 

  Сподели
241