Челси без проблеми срещу Манчестър Сити (видео)


В. Мухарски

Челси без проблеми срещу Манчестър Сити (видео)

На „Стамфорд Бридж” Челси победи Манчестър Сити с 2:0, в мач от 30-ия кръг на английската „Висша Лига”. Двубоят бе зрелищен, като и двата тима можеха да се поздравят с победата.

Първото по-опасно положение бе за Сити. В 6-ата минута Яя Туре стреля, но ударът му бе спасен. Домакините отвърнаха с удари, от далечно разстояние, на Малуда и Ашли Коул. В 18-ата минута Лампард също пробва да обстрелва вратата на гостите, но без успех. В 34-ата минута изстрел на Торес бе блокиран от защитник на гражданите.

След почивката играчите на Челси продължиха с натиска, но удари на Соломон Калу, Иванович не попаднаха в целта. В 78-ата минута домакините все пак стигнаха до гол. Давид Луис засече с глава центриране на Дрогба и прати топката в мрежата на Сити. До края на срещата играчите на Челси продължиха с атаките, но Коул и Анелка нямаха късмет.

Все пак в добавено време, лондончани стигнаха до второ попадение, след страхотен пробив на Рамирес, който се измъкна от защитниците на Сити и прати топката в мрежата за крайното 2:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
148