Нани разкри тайната за победата над Болтън


Н. Гавазов

Нани разкри тайната за победата над Болтън

Независимо от това, че срещата с Болтън протече много сложно за Манчестър Юнайтед и домакините я завършиха с човек по-малко, полузащитника на „червените дяволи" Нани е изключително радостен от нелеката победа. В 76-та минута за грубо нарушение от игра беше изгонен Евънс, но независимо от този факт, хората на Сър Алекс продължиха да атакуват и в 88-та минута Димитър Бербатов вкара единствения гол в нея, носейки отново трите точки на отбора си.

„Ако вие искате да спечелите първенството, трябва да побеждаваме именно в такива мачове, Това беше много важен резултат за нас. Радвам се много. Играхме добре, особено в последните минути и победихме заслужено. Секретът, че вкарваме често голове в последните минути се състои в това, че винаги се сражаваме до пoследната минута. Сега беше абсолютно същото", заяви нани пред клубната телевизия на Юнайтед MUTV.

„Представихме се прекрасно след изгонването на Джони и въпреки, че пред Болтън се откриха доста възможности за гол, ние мислехме позитивно и през цялото време искахме да вкараме. Сега отиваме по националните си отбори и аз се надявам, че когато се върнем всичките ни контузени играчи ще бъдат в строя. На нас ни е нужен всеки един играч на финалната права на шампионата", добави португалеца.

 

  Сподели
104