Сър Алекс: Стиснахме зъби и излязохме от тежка ситуация


Т. Михайлов

Сър Алекс: Стиснахме зъби и излязохме от тежка ситуация

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън бе изключително доволен от победата с 1:0 над Болтън в двубой от 30-ия кръг на Висшата лига. Димитър Бербатов отбеляза единствения гол в 88-ата минута, въпреки че “червените дяволи” бяха с човек по-малко.

“Имахме 5 тежки мача в последните 2 седмици. Програмата беше тежка и момчетата заслужават похвала. Не се представихме на 100 процента от възможностите си, но не се предохме до края. Няма друг клуб в страната с такъв характер. Стиснахме зъби и се измъкнахме от тежката ситуация”, заяви Сър Алекс.

Относно положението с многото контузии той добави: “Имаме почивка от 2 седмици, в която ще се опитаме да се справим с този проблем. Това е най-голямата пауза, която ни се дава. За Уест Хем трябва да се върнат Неманя Видич, Дарън Флетчър и Парк”.

“Съдията видя, че играчът на Болтън е с тежка контузия. И двамата атакуваха топката опасно, но Джони закачи момчето. Вдигнеш ли крака рискуваш изгонване. Беше лош момент за нас, но не може да се оплакваме”, коментира Фърги червения картон на Еванс.

  Сподели
167