Рангник: Не ме интересува какво говори агентът на Марсиал


Н. Гавазов

Рангник: Не ме интересува какво говори агентът на Марсиал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник съобщи, че нападателят Антони Марсиал трябва да му каже дали наистина иска да напусне клуба.

Миналата седмица агентът на 26-годишния французин Филип Ламболи публикува изявление, в което обяви желанието на клиента си да напусне Юнайтед през януари, за да играе редовно.

Въпреки това Рангник смята, че е погрешно играчите да се крият зад своите агенти. Ралф дори няма да говори с Антони за това.

"Не общувам с агенти чрез медиите и пресата. Играчът не е говорил с мен или с клуба за това.

Честно казано, не ме интересува много какво казва неговият агент по медиите.

Няма да говоря с играча за това, защото в противен случай това би означавало, че реагирам на думите на неговия агент. Ако той наистина иска да замине за друг клуб, трябва да информира ръководството или мен.

Но аз никога не говоря с играч чрез медиите или агентите", заяви Рангник.

Германецът коментира и предстоящата среща с Брентфорд, която е под въпрос заради огнището на коронавирус в лагера на "червените дяволи".

"Има няколко играчи, които ще бъдат отново на разположение. Люк Шоу тренира с отбора, Уан-Бисака също ще бъде на линия, а дори Еди Кавани може да бъде опция, но трябва да почакаме и ще видим.

Срещу Норич постигнахме втора поредна победа и втора поредна чиста мрежа във Висшата лига. Това са основите, върху които можем да градим. Както вече казах, двамата крайни защитници, двамата централни бранители и двамата дефанзивни халфове се справиха изключително добре.

Чистата мрежа може да бъде постигната само с усилията на целия отбор. Мачът срещу Норич не беше най-приятния.

Според мен допуснахме много ъглови удари пред нашата врата, както и много фаулове и поради тази причина двубоят можеше да отиде в друга посока. Имахме нужда от фантастичен вратар и от няколко изчиствания с глава, за да запишем тази победа“, добави Рангник.

  Сподели
329