Клоп: Интер е труден съперник


Н. Гавазов

Клоп: Интер е труден съперник

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира резултатите от жребия от осминафиналите на Шампионска лига. Повторение на тегленето се наложи да се повтори поради техническа грешка. Първоначално Ливърпул получи за съперник РБ Залцбург, но в крайна сметка британците ще играят срещу Интер.

"Трябваше да чакам 54 години, за да играя на "Сан Сиро"  за първи път (Ливърпул се срещна с Милан в груповата фаза), а сега това ще се случи два пъти за три месеца, така че това са добри новини! Като цяло всичко е добре.

Разбира се, това определено е труден съперник. Те са лидери в Италия, добър отбор, който се справя добре. Да видим какво ще стане до февруари. Очевидно е, че познаваме добре Санчес и Джеко, а Лаутаро Мартинес е може би един от най-ярките нападатели в света. Симоне Индзаги ги тренира за първа година, миналата година бяха шампиони.

Никога не е лесно за Ливърпул, всичко е възможно, ще видим. Това е истинската Шампионска лига, така че всичко е наред, чакам с нетърпение мачовете.

Беше ли необходимо да се проведе ново теглене? Определено. Гледах го и си помислих: "Невъзможно е всичко да остане същото, просто е невъзможно“. Те определено трябваше да го направят отново", заяви Клоп.

  Сподели
317