Дрогба ще обсъди с ръководството бъдещето си в Челси


Н. Гавазов

Дрогба ще обсъди с ръководството бъдещето си в Челси

Нападателят на Челси Дидие Дрогба призна, че към настоящия момент се чувства щастлив в клуба, но през лятото има намерение да обсъди с ръководството своята бъдеща роля в отбора. Както е известно, контракта на национала на Кот д'Ивоар със „сините" изтича през следващия сезон, но в пресата постоянно се появяват материали, в които се твърди, че Челси има намерение да се отърве от 33-годишния Дрогба.

В момента Дидие провежда своя седми сезон на „Стамфорд Бридж" и нещата при него не се развиват по начин, по който той би искал. След заболяването си от малария, нападателят все още не е успял да възвърне своята върхова форма. Освен това за него става все по-трудно да намира място в основния състав, защото Анчелоти започна да налага Фернандо Торес за който бяха похарчени 50 милиона паунда.

„Ще бъде интересно какво ще се случи с нас през месец май. Тогава може да седнем на чаша кафе и да поговорим за всичко. Когато спрях да играя редовно ми беше трудно през първата седмица, но сега всичко е нормално. Сега искам да зная какво ще се прави за доброто на отбора. Конкуренцията стана жестока. Всички говорят за моето бъдеще, но аз съм щастлив тук. Нямам право да се оплаквам, защото имаме много нападатели и не съм единствения в това положение. Калу не играе, Малуда не играе, понякога не играе и Анелка, понякога аз, а понякога и Торес. Мисля, че това е добре за отбора", цитира Sky Sports думите на Дрогба.

 

  Сподели
177