Рангник: Играхме по-добре от очакванията


Н. Гавазов

Рангник: Играхме по-добре от очакванията

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че представянето на новия му отбор срещу Кристъл Палас надмина очакванията му.

Единственият гол на Фред осигури на Юнайтед победа с 1:0 при дебюта на Рангник, който току що пристъпи към задълженията си.

Ралф остана доволен от видяното и вярва, че тази победа може да бъде добра отправна точка.

"Много съм доволен от начина, по който отборът игра, особено през първия час, с натиск. Беше изключително. Трябваше само да направим резултата 1:0 или 2:0.

Като се има предвид как се защитавахме, ние имахме пълен контрол над играта и чистата мрежа е най-важният аспект.

Има неща, които трябва да подобрим. Трябва да държим вратата си затворена по-често. Много съм впечатлен, като се има предвид, че имахме само една тренировка. Играхме много по-добре, отколкото очаквах.

Постоянно се опитвахме да диктуваме играта. Избягвахме провалите - може би с изключение на последните пет минути. През останалото време се опитвахме да ги държим далеч от нашата врата.

Когато постигаш успехи, винаги е по-лесно да разчиташ на това. Трябва да правим повече пробиви и да създаваме по-добри шансове за нашите атакуващи играчи. Като цяло съм много доволен от начина, по който играхме", заяви Рангник.

  Сподели
196