Рангник обяви основната си цел в Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Рангник обяви основната си цел в Ман Юнайтед

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник коментира назначаването си за наставник на "червените дяволи" и какви цели си е поставил начело на отбора от "Олд Трафорд".

"Когато клуб като Манчестър Юнайтед те потърси, няма как да откажеш. Това е може би най-големият клуб в света. Предизвикателството е голямо, но съм повече от щастлив, че ще работя с тази група футболисти. Гледах последните мачове, както и тези срещу Ливърпул и Манчестър Сити, така че съм добре запознат с отбора.

Основната ми цел ще е да внеса повече баланс в тима. Вчера допуснахме два гола и ако се погледне общия брой на допуснати голове, те са средно по два на мач. Това е твърде много. Вчера мачът можеше да завърши 4:2, но можеше да завърши и 3:3. Един мениджър не иска все ден такива мачове, трябва да имаме повече контрол, да намалим до минимум фактора шанс.

В крайна сметка, най-важното нещо е да се печелят мачове, а аз съм много амбициозен. Искам да имаме възможно най-успешния сезон, но за момента трябва да бъдем реалисти. Разликата между нас и отборите от топ 3 е голяма, но нека видим", заяви Рангник

  Сподели
633