Карик: Мит е, че Роналдо не пресира


Н. Гавазов

Карик: Мит е, че Роналдо не пресира

Действащият мениджър на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик отговори на въпрос на репортери за това, че нападателят на "червените дяволи" Кристиано Роналдо не пресира по време на мачове.

"Роналдо  не пресира опонентите си? Може би това е мит. Може би това е реалността. През годините на кариерата си той е играл за много отбори, които играят по различни начини. В същото време той остана успешен навсякъде, продължи да вкарва голове. Сигурен съм, че ще продължи да вкарва голове, в това няма съмнение.

Играчите са адаптивни, имат различни умения и стилове. Манчестър Юнайтед играе в различни стилове. Ралф Рангник има невероятен опит в дългата си треньорска кариера. Той постигна добри резултати, така че съм сигурен, че играчите очакват с нетърпение предстоящите дни и седмици.

Работата ми като временен мениджър на Манчестър Юнайтед? Това бе предизвикателство и ми хареса. Никога не знаеш каква роля може да ти даде съдбата утре. Това е житейски опит. Трябва да преминете през това, за да научите уроците", заяви Карик.

  Сподели
258