Кийн разкритикува Карик за интервюто


Н. Гавазов

Кийн разкритикува Карик за интервюто

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн разкритикува наставника на "червените дяволи" Майкъл Карик за интервюто му след мача от Висшата лига срещу Челси.

След като измъкна равенство 1:1 на "Стамфорд Бридж", Карик отбеляза как играчите му са тренирали усилено през цялата седмица и колко усилено са работили по време на мача.

Освен това Майкъл не се съгласи с дузпата срещу Юнайтед и каза, че отсъствието на Кристиано Роналдо от титулярния състав е част от плана му за игра. Такива лицемерни или просто глупави думи ядосаха Кийн.

"Не съм съгласен с всичко, което каза в интервюто си. Той говори за дузпа. Разбира се, че имаше дузпа. Всички я видяхме - имаше дузпа.

Той каза, че играчите са се старали усилено и че се гордее с тях. Работи с тях през последните месеци, беше в централата на Оле (Гунар Солскяер) и изведнъж се гордее с тях тази седмица и казва, че имат план ... какво ще кажете за други мачове? Защо не се опитаха в други мачове и не преследваха противниците си в тях?

Видяхме статистиката им преди мача - те имат най-лошото представяне в лигата, когато става въпрос за преследване на противници. И той хвали играчите за това как си вършат работата. Той седна на пейката до Оле. Той бе там при Моуриньо. И изведнъж той се гордее с играчите тази седмица. Това са същите играчи!

Не че искам да се отърва от целия щаб на Оле. Някои от тях имат договори, Оле каза на някои да останат, други имат задължения и ипотеки. Но те трябва да бъдат държани отговорни, защото са работили не само с Оле, но и преди с Моуриньо. И сега те ще останат с новия мениджър? Не бих искал това, ако не се отдават на тази работа", заяви Кийн.

  Сподели
399